Dagboek: April

Deze maand speelde ik met m’n comfort zone, liet ik mijn stadse voeten kennismaken met de natuur en ging de tijd weer eens super snel. Een mooie, avontuurlijke maand.

Ik maakte mooie blote-voeten wandelingen, wildplukte me een ongeluk, kreeg een rondleiding door permacultuur tuinen in Den Haag en ging voor het eerst naar mijn moestuin.

Ik badderde in een ijsbad en werd natural high tijdens een Wim Hof workshop, stapte heerlijk uit m’n comfort zone tijdens een knuffelworkshop en zong heel hard én vals mee tijdens het concert van Xavier Rudd die ik zag met een lievelingsvriendin die ik niet zo vaak zie.

 

13047908_867451513367004_7811757593359881418_o

Ook schreef ik een heus Groene Avonturen ondernemingsplan en hield mijn eerste echte Groene Avonturen lezing die ging over de plastic soep in de Atlantische Oceaan.

 

Ik gaf Pinhole Workshops aan scholieren, plakte met behulp van youtube mijn band, ging naar een blote-voeten dans feestje en had mijn lievelingsdag tijdens het Pop-up zaai festival waar ik een insectenhotel bouwde, we aan Guerrilla Gardening deden om Leeuwarden groener te maken en mijn haar nog dagen naar kampvuur rook (het nadeel of misschien wel voordeel van je haar niet wassen)

Pas nu alles achter elkaar staat kom ik er achter kom dat ik lekker buiten m’n comfort zone heb geleefd deze maand en ik van alles voor het eerst heb gedaan.
(guerrilla gardening, m’n fietsband plakken, gebadderd in een ijsbad, meegedaan aan een heuse knuffelworkshop en een groene avonturen lezing geven)

Hoe was jullie maand?
Genoten jullie van de eerste zonnestralen? Mooie avonturen beleefd?

8 gedachtes over “Dagboek: April

 1. Groene Vrouw

  Je hebt een leuke maand gehad.
  Wat hebben jullie geplant met de guerrilla planting?
  Dat hebben wij ook al gedaan en dan met aardperen :-) voor de rest moet hier nog gewerkt worden want veel dingen bv een workshop volgen kost geld.
  Verder genoten van de eerste zonnestralen, nu is het wat minder maar ja, ook dat gaat weer voorbij!
  Maar als ik hier de zaailingen voor het raam zie groeien maakt dat mij toch weer extra blij ondanks de regen en de kouden, de natuur is mooi!

  Like

 2. Wat een mooie maand heb je gehad zeg! Heerlijk, zo uit je comfortzone stappen (in een ijsbad, bbbrrr). Ik ben deze maand vooral ingewerkt in een tijdelijk baan. Dit is niet bepaald mijn droom, maar wel weer even flink uit mijn comfortzone. Dus ik leer er vast weer een hoop van! ;-) (Maar vermoeiend is het wel!)

  Like

   1. Op een stafsecretariaat chirurgie, in het ziekenhuis. Heb ik eerder gewerkt, nu vervang ik een aantal maanden een collega die opnieuw moeder wordt. Tot vijf jaar geleden deed ik hier de planning, nu ondersteun ik het onderwijs… iedere geneeskundestudent die coschappen gaat lopen doet dat via mij, zogezegd…. Leuk werk, maar een rare slinger op weg naar emigratie naar Denemarken wel… ;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s