Gratis lezing

Pecha Kucha lezing

Ik vertel graag over mijn grootste passie: groen leven. Het liefst inspireer ik mensen, laat ik ze verwonderen of daag ik ze uit. Dit doe ik door middel van mijn blog, maar ook door lezingen/presentaties en workshops.

Lezingen
Ik geef interactieve, speelse lezingen/presentaties waarin ik het publiek bij de onderwerpen betrek. Tijdens de lezingen/presentaties geef ik je een kijkje in mijn groene avonturen.
Wat doe ik in mijn dagelijks leven om steeds groener te gaan leven? Wie hebben mij geïnspireerd? Welke stappen wil ik nog nemen?

Ook kan ik lezingen/presentaties geven over 1 specifiek onderwerp. Als je zelf een onderwerp op mijn blog leest die je interessant vind voor een lezing kan dat uiteraard ook.
marin@groeneavonturen.nl

Prijs
Groen leven wil ik graag toegankelijk maken voor iedereen. Vandaar dat ik de lezingen aanbied op donatie basis. Achteraf geef je wat je het waard vind.

Bijvoorbeeld:

Lokaaleten1
Groen in de keuken. Hoe kun je op een duurzame manier boodschappen doen, koken en omgaan met datgene wat er overblijft. Van voedsel redden, geen verpakkingen kopen, lokaal eten, geen koelkast hebben tot aan weinig weggooien.

Voedselverspilling. Wat doe ik hier tegen en wat kun jij hier tegen doen? Deze lezing gaat onder andere over voedsel redden, het free café en huis-tuin en keuken tips om minder weg te gooien.

Leven met weinig geld en daar van genieten. Ik leef gemiddeld van 650 euro en heb nooit het gevoel dat ik iets mis. Tijdens deze presentatie laat ik zien hoe ik dit doe, laat ik inspirerende voorbeelden zien en geef ik handige tips. Over ruilen, voedsel redden, wildplukken, hergebruik, avonturen beleven en boeddhisme.