Natuur in je interieur

Over drie weken verhuis ik van een kantoorpand-kamer op een industrieterrein (anti kraak) naar een toffe woongroep. Vijftig vierkante meter(!), met (moes)tuin én naast een groot meer.

Hoera!

Sinds maart ben ik een blije inwoner van Groningen. De kamers die ik bewoonde waren steeds tijdelijke kamers. Dit betekend dat je niet weet wanneer je uit je kamer moet en hierdoor heb ik nooit echt aandacht besteed aan mijn inrichting.
In mijn nieuwe kamer kan ik zo lang als ik wil blijven, yesss! En daarom heb ik meteen ook zin om er een hele fijne plek van te maken.
Spullen voor 50 vierkante meter heb ik nog niet. Een aantal bakfiets ritjes naar de kringloop gaan er de komende maanden wel van komen. Zo heb ik bijvoorbeeld maar één stoel, geen kasten, maar 1 mini tafel en geen bed(bodem). HA.

Om m’n kamer een beetje gezellig te maken wil ik veel doen met kleden/doeken en planten.
En daarnaast met gevonden natuur. Want ja, het ziet er mooi uit én is gratis!
Vandaag deel ik mijn (iets te enthousiaste) gevonden inspiratie uit de natuur.
Voegen jullie natuurlijke elementen toe aan je huis/kamer/hok/caravan?

Een boom:

Een schelp en een steen

Een bloem en plant
Muurnatuur

2 gedachtes over “Natuur in je interieur

  1. O ja hoor. Zeker wel! Niet alleen in houten schalen of kommetjes uitgestald (al dan niet door de kids gevonden stenen, schelpen, veren, herfstmateriaal), maar ook bijvoorbeeld in een zelfgemaakte dromenvanger. Takken, veren, schelpen. We gaan er binnenkort weer een paar maken. Blijft gewoon een leuk handwerk om met de kids te doen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s