Groene visitekaartjes

Netwerken, het klinkt altijd maar heftig.
Mijn gedachten: met heel-veel tegenzin en angst praten met mensen die iets voor je kunnen betekenen. De juiste personen met veel aanzien, waar je eigenlijk heel erg tegen op kijkt.
In de praktijk gaat dat gelukkig bij mij nooit zo. Meestal sta ik op een leuk (huis) feestje en raak ik aan de praat met mensen die ik niet of vaag ken, en al pratende merken we dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. (of niet) En dan komt hét visitekaartje om de hoek kijken.

Voor een paar tientjes kun je er via internet honderden laten drukken, maar dat betekend
eveneens: papier en inkt. (al hebben ze gelukkig ook de optie: gerecycled papier) Je kunt ze natuurlijk ook zelf maken: leuker, goedkoper en origineler. Hiervoor heb je oud papier of leuke kringloop/oude boeken met mooie afbeeldingen nodig. Iets dikker papier of karton is het handigst, je wilt natuurlijk niet dat het meteen scheurt/vouwt in iemands tas.
Als je een mooi handschrift hebt kun je je website er zelf op schrijven, zelf heb ik ooit een stempel gekocht, waar je eveneens het hele alfabet bij krijgt. (vast ook op marktplaats te vinden, ‘colop’ is mijn merk)

Nu is het mega makkelijk. Je neemt een (bank/bib/etc.) pas, trekt deze over op papier-naar-keuze, knipt de vorm uit én schrijft of stempelt je website erop. Dit stappenplan doe ik terwijl ik documentaires kijk, voordat ik het weet is er alweer een stapel af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s